Menu Sluiten

Over Leo!

Van Morgins naar het Zuiderstrand

Ik was net aan een nieuw avontuur in Morgins in Zwitserland begonnen toen Dick Taat mij in december 1999 belde. Samen met vrienden runde ik een chalet met 40 bedden. Koken, schoonmaken, bar en serveren, we deden alles zelf. En natuurlijk veel skiƫn en feesten.

Aan de telefoon vroeg Dick me of ik zin had een strandtent te exploiteren. Hij wist dat ik na het wintersportseizoen nog geen vast werk had en zag in mij een wel een goede voor het strand. Ik had vaker voor hem gewerkt en antwoordde “Ja, hoor”.

20 jaar later verkoop ik die strandtent. De Fuut is 20 jaar mijn huis aan zee geweest. Het was een plek waar strand, dans, theater, kunst, muziek en eten samenkwamen. Waar ik mooie mensen ontving en leerde kennen. Waar ik veel ervaring in de keuken en op organisatorisch niveau op deed.

LEO! Culturele Catering

De Fuut en het strand zijn weg, maar mijn liefde voor cultuur en catering zijn onverminderd. Met LEO! Culturele Catering ga ik verder, waar De Fuut ophield.

Met LEO! Culturele Catering organiseer ik op bijzondere locaties mooie voorstellingen met het lekkerste eten. Ik kom koken bij je thuis of ik bezorg heerlijke happen voor een gezelschap. Ik regel het eten bij een bedrijfsfeest of borrel. Of ik zorg voor het culturele element op je bruiloft.

Eigenlijk is alles in overleg mogelijk. Altijd vers, altijd verrassend en altijd op maat. Bel of mail mij om de mogelijkheden te bespreken.

Leo

06-53573477 | leo@leoculturelecatering.nl