Menu Sluiten

Solo’s@TheCastle

6 avonden Solo’s in Kasteel Oud-Wassenaar

Toen ik samen met Rinus Sprong en Thom Stuart van de Dutch Don’t Dance Division Solo’s@TheSea begon 13 jaar geleden in strandtent de Fuut had ik nooit verwacht dat ik in 2020 de Fuut zou hebben verkocht en dat we vervolgens Solo’s@TheCastle zouden organiseren. Wat een gave plek zeg en wat een eer om u hier te mogen ontvangen!

De eerste keer dat ik de grote marmeren hal van Kasteel Oud-Wassenaar betrad kreeg ik kippenvel. Meteen dacht ik aan de gezichtsuitdrukkingen van Rinus en Thom als ik ze de volgende keer mee zou nemen om het kasteel aan ze te laten zien. Wat zouden ze dit gaaf vinden! En ik had gelijk. Ook Rinus en Thom vonden de locatie schitterend. En nu organiseren we 6 dagen in mei Solo’s@TheCastle. Natuurlijk zoals u vanuit de Fuut gewend bent geheel verzorgd met heerlijk eten en natuurlijk een fantastische dansvoorstelling van DeDDDD.

Een nieuwe locatie, betekent ook dat er enkele zaken veranderen. Lees daarom de informatie op deze pagina goed door voordat u het reserveringsformulier invult.

Speeldata

 • Woensdag 20 mei 2020 | 18.30 uur
 • Donderdag 21 mei 2020 | 18.30 uur
 • Vrijdag 22 mei 2020 | 18.30 uur
 • Zondag 24 mei 2020 | 17.00 uur
 • Woensdag 27 mei 2020 | 18.30 uur
 • Donderdag 28 mei 2020 | 18.30 uur


De inloop is vanaf 18:30 uur en het voorgerecht wordt om 19:30 uur uitgeserveerd. De avond zal ergens tussen 22:30 uur en 23:15 uur afgelopen zijn.

LET OP! Op zondag 24 mei is de inloop vanaf 17:00 uur en zal het voorgerecht om 18:00 uur uitgeserveerd worden. Het einde van deze avond ligt tussen tussen 21:00 uur en 21:45 uur.

Prijs

 • €84,50 | inclusief voorstelling en viergangendiner + alcoholische drankjes en parkeren

 • €74,50 | inclusief voorstelling en viergangendiner + niet-alcoholische drankjes en parkeren


Het toegangskaartje voor Solo’s @ The Castle is inclusief voorstelling, viergangendiner, drank, reserveringskosten. Daarnaast is een gedeelte van het kaartje voor het rijksmonument Kasteel Oud-Wassenaar. Hierdoor behouden we dit mooie kasteel ook voor de generaties na ons! 

Op het reserveringsformulier kunt u per persoon aangeven of u een toegangskaartje met alcoholische of non-alcolholische dranken wilt. 

Locatie

Het diner vindt plaats in de mooie ruime balzaal van Kasteel Oud-Wassenaar, waarin grote ronde, chique gedekte tienpersoonstafels staan. Per avond maken wij een tafelindeling waar niet van afgeweken kan worden. Het kan daarom voorkomen dat u niet met uw hele gezelschap aan 1 tafel zit. We zorgen er uiteraard voor dat u bij elkaar in de buurt zit én met minimaal 1 iemand van uw gezelschap aan dezelfde tafel wordt geplaceerd. Uiteraard is de voorstelling van elke plek goed te zien.

Komt u met de auto? Parkeren is gratis!

Diner

Hieronder vindt u het menu met daarbij alle allergenen per gerecht vermeld.

Het menu voor Solo’s@TheCastle bestaat uit 4 gangen. Het brood, het voorgerecht en het nagerecht zijn voor iedereen hetzelfde. Voor het hoofdgerecht kunt op het reserveringsformulier per persoon een keuze maken uit vlees, vis of vegetarisch.

Eventuele uitzonderingen kunt u bij het opmerkingengedeelte op het reserveringsformulier vermelden. Er wordt via de mail contact met u opgenomen.

Menu*

Brood met smeersel

Allergenen: tarwe, ei, mosterd en sesam

Voorgerecht: Mexicaanse tortilla met tabbouleh en avocado

Heerlijke verse tabbouleh met couscous, munt, lente-ui en komkommer en een puree van verse avocado, chili, knoflook, citroen en verse paprika geserveerd op een tortilla.

Allergenen: gluten

Hoofdgerecht

 • Vlees: Vlaams runderstoofvlees met een broodkruidenboterdeksel

Mals rundvlees dat 2 1/2 uur gestoofd is in o.a. Belgisch donker bier, tijm, mosterd en knoflook. Geserveerd met een “deksel” van stokbrood met huisgemaakte kruidenboter. Met aardappels uit de oven en salade.

Allergenen: gluten, mosterd, selderij, lactose (boter)

 • Vis: Gegrilde heilbotfilet met sauce vierge

Ingesmeerd met een mengsel van olijfolie, venkelzaad, verse tijm, rozemarijn en oregano wordt de filet gebakken en met een saus van citroen, knoflook, ansjovis en basilicum geserveerd. Met aardappels uit de oven en salade.

Allergenen: vis, selderij

 • Vegetarisch: Gevulde uien met geitenkaas, zongedroogde tomaten en pijnboompitten

Geroosterde uien met een heerlijke vulling van geitenkaas, knoflook, zongedroogde tomaten, tijm en pijnboompitten. Met aardappels uit de oven en salade.

Allergenen: gluten, ei, lactose (geitenkaas)

“Dessert!!!”

..zoals de dansers al 12 jaar na de buiging schreeuwen. Ook bij Solo’s@TheCastle is het dessert een verrassing maar zal zeker iets van gluten, lactose en vitamine C bevatten.

*Doordat ik met verse producten werk, kan er iets veranderen aan de invulling van het menu. Natuurlijk krijgt u wel altijd een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht zoals u gekozen heeft.

Reserveren

Kaarten koopt u door op de reserveerknop op deze pagina te klikken en het reserveringsformulier volledig in te vullen. U krijgt na het versturen van het formulier een e-mail met het totaalbedrag van uw reservering en een betaallink waarmee u kunt betalen. Pas na de betaling is de reservering compleet.

Wij proberen altijd binnen 48 uur te reageren op uw reservering. Helaas beschikken we op dit moment nog niet over automatisch antwoordsysteem. In noodgevallen kunt u altijd het telefoonnummer van LEO! Culturele Catering bellen of een bericht sturen.

Als u vragen heeft met betrekking tot het invullen van het formulier neemt u dan gerust contact op via danielle@leoculturelecatering.nl.

Op het reserveringsformulier vult u het aantal personen in met een maximum van 10 personen per formulier. Als u met meer dan 10 personen komt, vul dan een 2de formulier in met dezelfde contactpersoon. Wij nemen dit als 1 reservering in behandeling

Kijk op ddddd.nu voor de 2 andere locaties van Solo’s en andere mooie producties en activiteiten van De Dutch Don’t Dance Division.

Dans, theater en heerlijk dineren op een unieke locatie

Tot dan? Groet, Leo

Over Kasteel Oud-Wassenaar

Kasteel Oud-Wassenaar gelegen in de prachtige bossen van Wassenaar is een bijzondere en sfeervolle locatie. Het kasteel met zijn unieke zalen, terras op het zuidwesten en een grote kasteelvijver is dé perfecte locatie voor een geweldige avond dans, theater en heerlijk eten.

Extra bijzonder aan deze locatie is de imposante marmeren ontvangsthal met brede trappartijen. Bij het betreden van het kasteel wordt je overrompeld door de majestueuze uitstraling van deze ruimte. De prachtige glas in lood koepel zorgt voor een warme belichting.

Rijksmonument
Extra bijzonder Solo’s @ The Castle is dat dit de enige Solo’s-locatie is die zich een Rijksmonument mag noemen. Door een ticket te reserveren voor Solo’s @ The Castle, steun je direct dit monument waardoor dit kan blijven bestaan.

Locatie
Kasteel Oud-Wassenaar
Park Oud Wassenaar 1
2243 BX Wassenaar

Route

Klik hier om je route te bepalen.